Barcelona: Gràcia i Sants, festes majors inclusives

Enguany les festes emblemàtiques dels barris de Gràcia i de Sants a Barcelona, ofereixen una programació, amb criteris d’inclusió i accessibilitat, perquè tothom pugui gaudir les festes majors.

La Festa Major del Barri de Gràcia serà del 15 al 21 d’agost. Les activitats programades als llocs centrals i als carrers guarnits seran accessibles, i amb aquest sentit han editat un mapa de la mobilitat amb informació sobre transport públic al barri, les afectacions de trànsit a causa de la festa, els aparcaments reservats a persones amb discapacitat, i altres.

El pregó de festa major i l’acte de lliurament de premis del concurs de guarniment de carrers, tindrà intèrpret en llengua de signes.

A més el programa de festa major inclou visites guiades a diferents espais, carrers guarnits, i activitats, adaptades per a persones amb discapacitat visual, que compten amb audiodescripció, i per a persones amb discapacitat auditiva, amb servei d’interpretació en llengua de signes.

Podeu consultar en aquest enllaç la programació d’activitats accessibles i més detalls de la festa inclusiva:

La Festa Major de Sants se celebra del 18 al 26 d’agost, i el seu programa també contempla la millora de l’accessibilitat i els criteris d’inclusió.

Des de les visites guiades amb audiodescripció, per a persones amb discapacitat visual, a rutes guiades per conèixer la història i el patrimoni del barri, rutes i guies adaptades en lectura fàcil per a persones amb dificultat de comprensió, i disponibilitat de servei de traducció en llengua de signes. Aquestes rutes també són accessibles per a persones en cadira de rodes i amb mobilitat reduiïda.

Podeu consultar en aquest enllaç les visites guiades amb interpretació, per a les festes de Gràcia i Sants, i podeu fer la vostra reserva per internet clicant en aquest enllaç

Més informació:

Programació Festa Major de Gràcia

Programació Festa Major de Sants

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s