Barcelona crea el primer concurs per dissenyar la imatge del dia internacional de les persones amb discapacitat

L’Ajuntament de Barcelona ha creat el primer concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el dia 3 de desembre.

Es poden presentar les propostes de disseny fins al dia 23 de juliol a la seu de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. Es poden presentar propostes de forma individual o en grup, però només s’admetrà una proposta per persona.

El disseny ha de tenir incorporat el lema de la campanya: “Sumem capacitats, sumem diversitats” i a més, “Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat”.

El propòsit del concurs és fer extensiva la idea que una societat plural i diversa beneficia a tota la ciutadania. El concurs, que es convoca per primera vegada aquest any, ha estat proposat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, amb l’objectiu de sensibilitzar la població i treballar la inclusió al llarg de tot l’any.

Un jurat donarà a conèixer el guanyador i finalista del concurs a mitjans de setembre de 2018. El primer premi serà la utilització del disseny guanyador en els materials productes de la campanya del 3 de desembre, amb la menció de l’autoria, més un premi de 1.200 euros i un certificat acreditatiu com a guanyadora o guanyador del concurs. També hi haurà premi pel finalista i consistirà en un premi de 300 euros i un certificat acreditatiu.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s