Mulla’t per l’esclerosi, el 8 de juliol

El diumenge 8 de juliol torna la crida solidària per la lluita contra l’esclerosi múltiple, crida que aquest any celebra el 25è aniversari. Enguany la campanya oficial ha comptat amb la col·laboració del grup juvenil Macedònia que interpreta la cançó del Mulla’t i han realitzat un videoclip.

La campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” té com a objectiu recaptar fons que es destinen a la investigació i a la millora de la qualitat de vida dels afectats. Aquest any els diners es destinaran a l’esclerosi infantil, que segons les xifres de la Fundació Esclerosi Múltiple, es detecten entre un 3 i un 10% de casos a l’any. La xifra d’afectats per la malaltia arriba a 7.500 persones a tot Catalunya.

Participar en el Mulla’t és fàcil i es pot fer de diferents formes. Et pots inscriure en la piscina municipal adherida a la campanya que quedi més a prop del teu domicili, o pots entrar al web del Mulla’t i adquirir alguns dels articles solidaris que estan a la venda: hi ha tot un catàleg amb tovalloles, carteres, bosses, carpetes, etc. amb disseny exclusiu de Mariscal, a l’abast de tothom. Podeu consultar el catàleg clicant aquí.

Més de 600 piscines de tot Catalunya participen en l’activitat, cedint el seu espai per la realització d’activitats diverses.

Us animem a participar en aquesta refrescant activitat solidària.

Consulteu tota la informació en la pàgina web oficial del Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s