Esperances múltiples, un documental sobre la lluita contra l’EM

Esperanzas múltiples, és el títol d’un film documental que té com a protagonistes tres persones diagnosticades amb esclerosi múltiple, que van tocar fons i en un moment concret van tenir un catalitzador que els hi va fer reaccionar. Al documental expliquen a càmera com és el seu dia a dia, i què ha estat el revulsiu que els ha donat força per sortir del pou.

El documental està produït per Marcel Barrena, qui va dirigir la famosa pel·lícula 100 metros, amb Dani Rovira de protagonista. En aquesta ocasió, els protagonistes són persones reals que narren el moment en què van decidir afrontar la malaltia. La idea va portar-la a terme el laboratori Sanofy Genzyme, que va proposar a persones amb l’EM que enviessin un petit vídeo sobre quin va ser el moment en què havien decidit fer front a la malaltia. Els vídeos rebuts van passar una votació popular i es va decidir tres guanyadors, que ara són els protagonistes absoluts del documental.

El film dura 30 minuts, i les històries i els protagonistes són: Belen Navarro, ens explica que el seu motor va ser els seus fills. En veure-la enfonsada la van obligar a reaccionar, apel·lant al seu esperit de lluita. La Sònia Sánchez, sense feina, separada, i amb el diagnòstic de la malaltia, es va aixoplugar en l’associació de pacients d’esclerosi múltiple que tenia a prop de casa, fent teràpia i vivint moments especials amb la família. En Francisco Delgado li va fer reaccionar un viatge amb els seus fills a Eurodisney, va treure la vena lluitadora i va crear l’associació de pacients d’Albacete que ara ajuda a altres persones.

Històries humanes i positives, que conviden a no rendir-se.

Podeu veure el documental en l’enllaç de sota i podeu compartir-lo a través de les xarxes socials.

Esperanzas múltiples, el documental 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s