De Sant Boi a Brasil

Estem d’enhorabona. El projecte del CID (Centre d’Informació de la Discapacitat), ha resultat guanyador en la 2a convocatòria de Passanties Internacionals del Programa Iberoamericà de Biblioteques Públiques, que es realitzarà al Brasil del 6 al 10 de novembre de 2017. El tema escollit aquest any és: Accessibilitat, diversitat i inclusió a les biblioteques públiques.

L’objectiu comú és enfortir les accions i les activitats per facilitar l’accés a la cultura a tota la població i  compartir bones pràctiques, informació i coneixement, així com desenvolupar capacitats professionals, i beneficiar-nos amb l’intercanvi d’experiències.

Els beneficiaris han estat escollits després de valorar el projecte presentat. Participem un total de 27 bibliotecaris, tres per cada país membre d’Iberbibliotecas, que són els següents:

Brasil, Ciutat de Buenos Aires (Argentina), Colòmbia, Costa Rica, Espanya, Medellín (Colòmbia), Mèxic, Paraguai i Xile.

Creiem en el nostre projecte del CID i aquest 2017 celebrem 10 anys.  Amb aquest nou repte busquem establir lligams professionals, conèixer projectes internacionals i sumar experiències que ens ajudin a donar-vos millor servei.

Si voleu conèixer més sobre passanties, aquí trobareu tota la informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s