Generosidad, 25 números del butlletí de la Fundación Cermi Mujeres

La Fundación Cermi Mujeres elabora el butlletí digital informatiu sobre gènere i discapacitat “Generosidad” que aquest mes arriba al número 25.

 

El butlletí va néixer amb l’objectiu d’aixecar la veu contra la doble discriminació que pateix la dona amb discapacitat i la doble violència que sovint pateix.

Amb motiu de l’edició del número 25 l’entitat ha realitzat un número especial des d’on vol agrair el suport que ha rebut i la tasca feta des del Cermi en favor de la visibilitat, la inclusió laboral i social, i la igualtat efectiva de les dones amb discapacitat. Molt important ha estat també les veus de denúncia i de  lluita contra la violència masclista exercida a la dona amb discapacitat.

En aquest número especial s’ha volgut retre un homenatge a les dones que han dedicat el seu esforç per mantenir la visibilitat de la dona, el respecte a la igualtat i als drets humans de les dones, joves i nenes amb discapacitat.

Us animem a llegir les entrevistes  de dones expertes que expressen les seves idees i opinions sobre el butlletí, la necessitat de publicacions que denunciïn els temes de discriminació, i altres matèries de gènere i discapacitat que afecta a tothom.

Enhorabona!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s