“En pocas palabras”, curt guanyador del Festival ASPACEFilm 2017

La Confederació ASPACE paràlisi cerebral ha celebrat el tercer concurs ASPACEFilm  de curts sobre paràlisi cerebral. La gala d’entrega de premis i la projecció dels films s’ha realitzat el passat 21 de juny a la Filmoteca Espanyola, Madrid. Una sala accessible amb un total de 300 butaques i 50 plenament accessibles.

ASPACE  promou el concurs amb l’objectiu de promocionar la inclusió en la creació artística i mostrar la realitat de les persones amb paràlisi cerebral.

El premi és de 1000 euros pel director del film i la projecció en més de 60 sales de cinema del país, abans de la projecció programada, i un guardó elaborat per persones amb paràlisi cerebral de AspaceToledo.

El curt guanyador d’aquesta tercera edició ha estat “En pocas palabras”, de Guilermo Rivas, i ha  comptat amb la col·laboració d’Aspace  Bizkaia i la Universitat del País Basc. La filmació de quasi 4 minuts de durada, narra la història d’amor d’Emilio i Lourdes, tots dos amb paràlisi cerebral, que es coneixen en el cine, i que amb clau d’humor reflecteixen la realitat de les persones afectades, que han de superar la constant companyia d’assistents i la manca d’intimitat.

L’actor guanyador del premi a millor actor amb paràlisi cerebral fou Emilio Mato, protagonista del curt guanyador “En pocas palabras”.

Els curts finalistes van ser:

Vuela alto, de Julia Castro, amb la col·laboració d’Aspace Galícia i Apamp Viigo

Perspectiva, de Carmen Martín i Núria Rey

Andrea, d’Alejandro Álvarez.

Podreu visualitzar els curts, clicant a l’enllaç que trobeu a sota de cada títol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s