9 de juliol: mulla’t per l’esclerosi múltiple

Torna el clàssic d’estiu a favor de la investigació per l’esclerosi múltiple.

El 9 de juliol més de 600 piscines de Catalunya s’ompliran de nedadors en solidaritat a les persones afectades per l’esclerosi, unes 7.000 a Catalunya i 46.000 a Espanya.

La campanya es realitza des de fa 20 anys i està impulsada per la FEM: Fundació Esclerosi Múltiple.

Són diverses les activitats que impulsa la FEM per portar a primera línia la malaltia de l’esclerosi.

El 29 de juny a les 20 h, a la Sala Razzmatazz de Barcelona, es farà un concert solidari,  Rock&Law, i la recaptació es dedicarà a finançar el Projecte Centres de Neurorehabilitació, de la FEM.

Podeu fer la compra en línia  de la tovallola del Mulla’t, i d’altres productes, com l’oli del Mulla’t o participar en altres activitats com el cinema a la fresca. Aquí podeu trobar més informació.

Per conèixer la realitat dels afectats d’esclerosi, la Fundació impulsa una enquesta per conèixer les necessitats dels pacients catalans amb esclerosi múltiple, i saber quines són les seves prioritats.

Amb el lema “RecogEMos tu voz para avanzar en Esclerosi Múltiple”, es vol recollir la percepció que tenen els pacients en els àmbits del seu dia a dia, les necessitats i les opinions en qüestions relacionades amb els professionals sanitaris. L’objectiu que es persegueix és tenir una valoració àmplia de com es percep la malaltia, quin impacte suposa en la vida diària, quines necessitats mèdiques i socials tenen els afectats i com es resolen a mesura que evoluciona la malaltia.

Podeu accedir a l’enquesta clicant aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s