Exposició i xerrada pel dia mundial sense tabac: teràpia i fets

El 31 de maig és el Dia Mundial Sense Tabac. En aquesta data especial s’anima a la població a mantenir hàbits de vida saludable, i sensibilitzar i informar els consumidors dels riscs que suposa per a la salut el consum de tabac.

La institució Benito Menni CASM de las Germanes Hospitalaries ha programat aquest any diverses activitats per fomentar la salut i l’activitat física dels pacients, com ara una gimcana sense fum, diverses pràctiques esportives, tallers, caminades, etc. A més una exposició i una xerrada a la nostra biblioteca a la qual esteu tothom convidats.

Del 30 de maig al 12 de juny, en el vestíbul de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, podreu visitar una exposició, amb materials fets per pacients del centre en activitats amb educació social i teràpia ocupacional: treballs manuals, escrits, pòsters, decoració de bosses; que us informarà dels mites i contra mites que el tabac encara té a la nostra societat. Podreu participar en aquesta exposició deixant el vostre missatge i penjar-ho en  l’arbre de la salut.

El mateix dia 31 de maig,  Dia Mundial Sense Tabac, us convidem a la xerrada “Conscienciació i promoció d’hàbits saludables”.  La trobada es realitzarà les 11h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, a l’espai cafeteria del segon pis. Serà impartida per la Sra. Isabel Feria, infermera al Benito Menni CASM i Coordinadora del Grup Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum al centre.

L’activitat és  una comunicació oberta a tothom que vulgui sensibilitzar-se amb els efectes del consum de tabac a la nostra salut, així com gaudir d’una experiència d’inclusió social promoguda per la institució de les Germanes Hospitalàries Benito Menni CASM,  tot emmarcat en la setmana mundial sense fum.

Des de l’Organització Mundial de la Salut, s’engega campanyes que alerten del risc de mortalitat que comporta l’hàbit del tabaquisme i anima a lluitar contra el seu consum.

En aquests enllaços podeu accedir a la campanya i promoure la seva difusió.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s