Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple: La vida amb EM

El 31 de maig de 2017 és el dia assignat per celebrar el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, que enguany porta el lema “Viure amb EM”.

El dia mundial és una fita al calendari per reivindicar, recordar i donar suport a les persones que pateixen esclerosi múltiple i que queden invisibles la resta de l’any.

Per aquest motiu el lema per a 2017 ha estat aquest “Viure amb EM”, perquè, més enllà d’un dia mundial, recordem que encara hi ha 364 dies en què també es viu amb esclerosi múltiple.

Les diferents fundacions celebren amb activitats diverses aquesta jornada i us animem a participar-hi. Si no podeu assistir a elles, podeu fer un gest ben senzill per donar suport als afectats. A les xarxes socials, podeu compartir notícies, enllaços, missatges, consells per afrontar la malaltia, fent servir el hastag #LifewithMS, o hastag #DiaMundialEM.

L’entitat Esclerosis Múltiple España, conviden a totes les persones que pateixen EM a participar en aquesta acció, i les seves aportacions seran publicades i compartides a la pàgina web del Dia Mundial EM.

En aquest enllaç podeu accedir a les activitats organitzades a Catalunya.

Cerca al catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Obres sobre esclerosi múltiple publicades a partir de l’any 2008

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s