2 d’abril, Dia Mundial de l’Autisme

Recordem que el 2 d’abril és el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme i us animem a afegir-vos a la campanya de sensibilització que promouen les entitats sobre autisme d’Espanya i Europa.

Sota el lema “Trenquem junts barreres per l’autisme. Fem una societat accessible”, es fa una crida a la societat en general, i als polítics i empresaris en particular, per trencar les barreres que encara hi ha a la societat i a les que s’enfronten dia a dia les persones amb autisme. La promoció de l’accessibilitat cognitiva pot permetre una millor adaptació de les persones amb autisme, reforçant la seva inclusió en la societat.

La Confederació Autisme Espanya i la Confederació Espanyola de l’Autisme (FESPAU), i Autisme Europa, han realitzat un vídeo que fa visible les ajudes que necessiten els afectats i les barreres a les quals s’enfronten cada dia. Ho podeu veure clicant en aquest enllaç.

Entre moltes de les activitats que aquest dia se celebren destaca la campanya internacional promoguda per Autism speaks:  LIUB “Light It Up Blue” = “Il·lumina-ho de blau”,  i que anima les ciutats a il·luminar amb color blau els seus edificis més emblemàtics.

En aquest enllaç podreu trobar tot el material de la campanya per difondre el dia i compartir-ho en les xarxes socials.

Missatge del Secretari General de l’ONU amb motiu del dia de l’autisme

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s