Grup Pinzellades, exposició del 14 de març al 7 d’abril a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Ja podeu veure l’exposició artísitica del Grup Pinzellades, vinculat al programa de rehabilitació de l’Hospital Benito Menni CASM

El grup està conduït pel tallerista Jose Manuel Herena, qui posa a l’abast dels alumnes eines d’expressió artística i els hi acompanya en el recorregut de la realització de la seva expressió artística. El tallerista proporciona una imatge i els alumnes la reinterpreten segons els seus coneixements, l’estat anímic, la inspiració, etc.

És conegut el paper que juga l’art com a teràpia,  ja que a través de l’art s’aconsegueix deixar via lliure a la percepció, el sentiment i la imaginació de la persona.  Es pot jugar amb diferents significats de les coses, alliberar emocions, mostrar els sentiments més íntims, generar una catarsi que purifica i regenera.

L’activitat mental i les aptituds humanes aconsegueixen expressar-se i ampliar-se en gran magnitud a través de la vinculació als instruments culturals. En referència a l’Art, trobem una eina amb un gran potencial transformador en les persones  i un efecte molt positiu en Salut Mental.

S’exposen obres de: Manuel Baides, Jose Luis Roca, Daniel Granado, José Cavero, Mª del Mar Escudero, Jean Pierre Fortoul, Victor Aparicio, Jose Manuel Herena , Ana Isabel Hornillos, Mercedes Moncusí, Mario R. Irias, Isabel Pérez, Isabel Sans, Carmen Furones, Antonio Moreno, Carmen Parra

Us convidem a gaudir i contemplar aquesta mostra de pintura que estarà en l’espai d’exposicions de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (Baldiri Aleu 6-8, Sant Boi de Llobregat).

L’exposició es pot visitar en l’horari de la biblioteca i la podreu veure fins al dia 7 d’abril.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s