Butlletí del CID, Núm. 23

Ja teniu disponible el Butlletí del CID número 23, de març de 2017.

En aquesta ocasió us presentem un nou disseny que esperem us faciliti la lectura de les novetats.

Els petits articles de fons estan dedicats al Dia Mundial de la Síndrome de Down, que com ja sabeu se celebrarà el dia 21 de març, i al Dia Mundial de conscienciació de l’autisme, que és el dia 2 d’abril.

Els nous documents que hem incorporat al fons els hem agrupat en sis apartats: Generalitats, Salut mental, Discapacitat física i sensorial, Relats i lectura fàcil, Infants i joves diferents, Lectura per a infants.

Entre les novetats us volem destacar les següents:

yes-i-canMartí Fábregas, Joan. Ictus: tot el que has de saber per enfrontar-t’hi. Un llibre que intenta donar respostes clares a les preguntes que es poden fer les persones que han patit un ictus.

Muldoon, Kathleen M. Yes I Can!: guía para niños con discapacidad. Un llibre-conte que pot ajudar els pares de nens amb diversitat a superar els reptes als quals s’enfronten cada dia a causa de la seva diversitat.

linea-de-metaLínea de meta. Un documental de Paola García Costas. Aquesta és la història de Josele,  un home que corre maratons empenyent el carro de la seva filla Maria, que pateix la Síndrome de Rett. Aquest és un documental que no et deixarà indiferent, on es narren en paral·lel la faceta esportiva i reivindicativa i la situació d’una família amb un fill amb una malaltia incurable, sense tractaments efectius.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s