POR MI, eina contra la violència de gènere per a dones amb discapacitat

3-_screenshot_2016-11-23-16-36-39_3El pròxim 13 de febrer es farà la presentació oficial de POR MI, una aplicació per ser descarregada als mòbils i tauletes i que pot utilitzar les dones amb discapacitat, ja que ofereix la informació en lectura fàcil i llengua de signes.

L’eina ha estat una aposta clara de la Fundació CERMI-Mujeres i  s’ha desenvolupat gràcies a la Fundació Vodafone Espanya i entitats com el CERMI. L’aplicació ha tingut l’assessorament tècnic de persones expertes en matèries de violència de gènere de la Delegació del Govern, del Cos Nacional de Policia, de la Creu Roja i d’entitats vinculades al CERMI.

L’aplicació té com a objectiu facilitar el coneixement i la detecció de la violència de gènere que puguin patir les dones, en especial les dones amb alguna discapacitat. L’eina ofereix informació sobre els drets de les dones, ofereix itineraris, accés directe a serveis d’ajuda, canals de denúncia, assistència pedagògica, assessorament legal, i més informació que pugui necessitar una dona que estigui en risc de patir violència de gènere.

L’aplicació també pot ser utilitzada per persones, que sense ser víctimes, coneguin casos de situacions de violència de gènere i vulguin tenir més informació.

L’App està disponible en Google Play

One response to “POR MI, eina contra la violència de gènere per a dones amb discapacitat

  1. Retroenllaç: Sumant Capacitats, Núm. 11 | Centre d'Informació de la Discapacitat (CID)·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s