Fundació Orange: solucions tecnològiques i APP per a nens amb autisme

dictapicto_imagen-3-600x527La Fundació Orange, creada l’any 1998, du a terme projectes en l’àmbit de l’educació digital i especialment en col·lectius en risc d’exclusió social.

La seva tasca es compromet així en aportar eines tecnològiques que apropin la cultura i l’oci i facilitin la mobilitat a persones amb discapacitat intel·lectual i discapacitat visual i auditiva.

Un dels seus puntals és el treball que realitzen en oferir solucions digitals per afavorir la qualitat de vida de les persones que pateixen autisme.

En la seva pàgina web es poden trobar diferents solucions tecnològiques i APPs, en gran part per a dispositius Android, que es poden descarregar de forma gratuïta. La majoria es tracten d’aplicacions amb pictogrames que ajuden a la comunicació i l’aprenentatge de persones amb TEA. En l’elaboració de cada projecte d’APP han treballat experts en comunicació, investigadors en autisme i associacions de famílies de persones amb autisme.

L’última novetat en aparèixer és DictaPicto, una aplicació que converteix, en temps real, la veu en pictogrames. A més entre les seves funcionalitats està el de reconeixement de veu, l’arxiu de traduccions, la gestió de vocabulari i la possibilitat de personalitzar l’aplicació.

Trobareu tota la informació i l’accés a les descàrregues aquí

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s