La salut mental, prioritat del Departament de Sanitat

pressupostosEl Conseller de Salut, Antoni Comín, ha presentat el 19 de gener el pressupost de la seva conselleria, del que destaca el principi de recuperació del pressupost, ja que aquest any es revertirà un 37% de les retallades.

El conseller també ha remarcat que la salut mental serà prioritària aquest 2017 i destina una injecció econòmica addicional de 70 milions d’euros que es destinaran bàsicament al desplegament del nou model comunitari. La crisi econòmica ha tingut un impacte molt negatiu en la salut mental, especialment en els grups més vulnerables i en la població en risc d’exclusió social; amb aquesta dotació econòmica es preveu pal·liar aquests dèficits, reforçant l’atenció comunitària, programes de salut i escola i altres programes de prevenció i promoció comunitària.

Segons Antoni Comín, aquest és l’increment pressupostari més gran de la història en l’àrea de la salut mental, tant en termes absoluts com relatius i afirma que“És el salt més gran que ha fet la salut mental en tota la seva història”.

Podeu accedir a la notícia del Departament de Salut en aquest enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s