Butlletí del CID, Núm. 22

crisJa podeu consultar l’últim número del Butlletí del CID.

La publicació està dedicada al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Recordem que aquesta diada se celebra el 3 de desembre, però que no s’hi val celebrar un dia i oblidar-nos la resta de l’any. Per això, entre les novetats, hem volgut incloure  biografies, testimonis, novel·les, contes, narracions i relats basats en fets reals per posar-nos en la pell de l’altre i entendre millor la lluita de les persones amb discapacitat i les seves famílies en el seu dia a dia.

Trobareu l’impactant llibre que Andrés Aberasturi ha dedicat al seu fill Cris. Como explicarte el mundo, Cris, és un relat molt personal  on buida el dolor d’un pare, la dura realitat que suposa conviure amb un fill adult amb paràlisi cerebral.

instrumental_0Una altra experiència dura és la que va viure James Rhodes, i ens la narra en el seu llibre Intrumental: memorias de música, medicina y locura. Víctima de violència i abusos, James Rhodes ha pogut reconstruir la seva vida gràcies a la música.

I per canviar de registre, una biografia que ens deixa Juan Manuel Motilla (Langui), que ha escrit Como ser un imperfecto feliz. Una obra amb un sentit de l’humor àcid amb el to característic d’aquest artista.

languiAquestes són algunes de les recomanacions que us deixem però a la publicació trobareu novetats en lectura fàcil, en novel·la i en pel·lícules entre altres.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s