Premis de bones pràctiques en lectura fàcil 2016

lect-facil-apropL’Associació Lectura Fàcil convoca cada any el Premi Bones Pràctiques en Lectura Fàcil, que té com a objectiu  premiar iniciatives de diferents àmbits que utilitzin materials de Lectura Fàcil (LF) per promoure la lectura, la inclusió social i la democràcia  informativa, valors amb els quals s’identifica el projecte LF.

Premis es reparteixen de la següent forma:
1 Guanyador: lot de llibres valorat en 400€ (a escollir del catàleg LF)
3 Accèssits: 3 lots de llibres valorats en 250€ cadascun (a escollir del catàleg LF)

Aquest any els premis s’han entregat en el marc de la I Jornada de Biblioteques Inclusives, celebrat el dia 28 de novembre en la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona.

Guanyadors

Concurs Booktuber: Associació Uribe Costa de Bilbao, d’aquest projecte el jurat, format per membres de l’Associació, ha valorat la posada en escena, la col·laboració de tot el grup de lectura, i la passió que es demostra en parlar de la lectura.

Premis Bones Pràctiques

  • 1r Premi: Club de Lectura Fàcil d’AMPANS i la Biblioteca Pere Casaldàliga de Balsareny. Aquest és el fruit de la col·laboració entre una associació de persones amb discapacitat intel·lectual, la biblioteca i el municipi. El dinamitzador ofereix recursos i activitats molt engrescadores i de qualitat com la creació d’un bloc que complementa les sessions de lectura.
  • 1r Accèssit: Colegio Presentación de María (Bilbao): Sis clubs de Lectura Fàcil per a alumnes de primària i secundària de Bilbao
  • 2n Accèssit: Programa Tecnodemos de la Universidad Pontificia de Comillas (Madrid): La Universitat ofereix graus formatius a persones amb discapacitat intel·lectual amb materials adaptats a Lectura Fàcil. Alhora, i els alumnes participen en un club de Lectura Fàcil.
  • 3r Accèssit: Projecte “Llegeix els clàssics” de la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet (Barcelona): Alumnes de 5è i 6è de l’escola Laia de la Sagrera acudeixen un cop al trimestre a la biblioteca per comentar els clàssics de la literatura universal que han llegit a l’aula.

En aquest enllaç podeu accedir a tota la informació dels premis i els projectes

Moltes felicitats a tots els guanyadors!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s