21 de novembre Dia Nacional de l’Espina Bífida

cartel_yotengoeb_2016_grandeLa FEBHI, Federació Espanyola d’Associacions d’Espina Bífida i Hidrocefàlia, ha llençat el missatge “Jo tinc Espina Bífida” com a tema de la campanya de sensibilització del Dia Nacional de l’Espina Bífida, que se celebra el 21 de novembre des de l’any 1998.

Aquest any la FEBHI ha volgut donar el protagonisme directe als afectats per tal de fer oir la seva veu i donar-los visibilitat. A través d’un concurs de fotografia han fet la selecció de 15 imatges amb títols, que reflecteixen somnis, desitjos, situacions reals, il·lusions de les persones participants, i que juntes formen part del cartell de la campanya. Al concurs s’han rebut un total de 70 imatges.

catalogo-de-necesidades-ebA més aquest col·lectiu vol fer arribar el missatge del fet que tothom som iguals en drets però diferents en necessitats, i per aquesta raó cal trencar barreres i treballar per la inclusió plena. En aquest sentit les entitats i el col·lectiu de persones amb espina bífida ha presentat un catàleg de necessitats i peticions a l’administració i els organismes competents, on es posen de manifest 8 punts necessaris per poder tenir una vida plena, en igualtat de condicions amb la resta de ciutadans sense discapacitat.

Vídeos campanya #YoTengoEB

Consulteu activitats organitzades per les associacions d’Espanya

Associació Catalana d’Espina Bífida i Hidrocefàlia, ACAEBH

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s