Camí sense límits: l’aventura començarà l’1 de setembre

Pirámide-NegraEls germans de Granada Juan Luis i Oliver emprendran el pròxim 1 de setembre el Camí de Santiago en la seva ruta francesa, des de Melide a Santiago de Compostela, quasi 800 km de recorregut.
La singularitat del projecte ve donat per què Juan Luis va en cadira de rodes i Oliver a peu. Tots dos volen donar visibilitat a la dificultat que s’enfronten les persones amb discapacitats físiques o mobilitat reduïda en el seu dia a dia.

Hi ha persones en cadira de rodes que han fet la ruta, però s’han topat amb nombroses dificultats que els han obligat a cercar rutes alternatives, a causa de la falta d’adaptació del camí. Oliver i Juan Luis volen fer el camí com qualsevol pelegrí, i hauran de superar els reptes que dia a dia es trobin, sense deixar el camí principal.
Amb la seva particular campanya volen facilitar l’accessibilitat de tothom, i posar el seu gra de sorra al mateix temps que realitzen una campanya solidària, que té com a objectiu recaptar fons per l’ “Asociación accesibilidad para todos: la ciudad accesible”. Aquesta entitat té la seva seu a Granada, i Juan Luis és membre i destacat activista pels drets de la lliure mobilitat, l’accessibilitat universal i dels drets de les persones amb discapacitat.
En la seva pàgina web “Camino sin límites” es pot seguir el seu viatge i fer aportacions solidàries per ajudar a la realització del viatge i afavorir l’accessibilitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s