Guia d’atenció a les persones amb discapacitat als serveis públics

guia atencioEls terapeutes ocupacionals del Centre per a l’Autonomia Personal Sírius  que depenen del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, han elaborat una guia de gran utilitat per atendre a les persones amb discapacitat als serveis públics.

Si teniu dubtes de com dirigir-vos a una persona amb una discapacitat en aquesta guia trobareu indicacions clares i precises de quina és la millor manera per oferir ajuda o assistència a persones amb ceguesa, discapacitat auditiva, persones en cadires de rodes, i altres discapacitats, siguin de llarga durada o d’adquisició recent.

La guia està orientada per l’assessorament en l’àmbit públic però és clarament recomanable per a qualsevol situació en què s’hi hagi d’interactuar amb persones amb alguna discapacitat.

Podeu accedir a la publicació a través d’aquest enllaç.

Si teniu alguna discapacitat, o sou familiars o cuidadors d’una persona dependent,  a Sírius, Centre per a l’Autonomia Personal, us poden informar i assessorar sobre solucions i recursos disponibles per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s