Tots Som Santboians, “La cosecha del arco iris”

Cartel Sant Jordi PoesíaL’associació Tots Som Santboians, té més de 25 anys de vida i tots aquests anys dedicats al servei de les persones amb diverses capacitats intel·lectuals de Sant Boi de Llobregat.

L’entitat realitza una important tasca d’inclusió a través de tallers diversos com vida quotidiana, informàtica, ball, teatre, esports, sortides culturals i d’oci, entre altres. Els seus membres formen part del teixit cultural i social del poble i són fidels participants en les activitats santboianes més  populars com ara la cercavila del Carnestoltes, la Cavalcada de reis, la Fira de la Puríssima, l’estand del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i l’estand de Sant Jordi.

El pròxim 23 d’abril, la diada de Sant Jordi, l’associació presentarà el seu darrer projecte “La cosecha del arco iris”  materialitzat en dos llibres:

  • La cosecha del arco iris: antología ilustrada benéfica a favor de la Asociación Tots Som Santboians
  • Todos somos poesia: antología poética a favor de la Asociación Tots Som Santboians, coordinada por David Arrabal Carrión

A l’estand de Tots Som Santboians, el 23 d’abril a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, tindreu l’oportunitat de comprar aquests llibres solidaris que ha comptat amb la col·laboració desinteressada d’escriptors, poetes i artistes locals.

A més d’emportar-vos els llibres, signats si voleu per alguns dels autors, l’entitat ofereix la tradicional venda de roses naturals i roses fetes amb materials reciclats, perquè ningú es quedi sense la rosa i el llibre.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s