CDIAP de Sant Boi, 30 anys al costat de les famílies

20091007_1201cdiap_stboi_logo_0Els CDIAP,  Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, formen part del Departament de  Treball, Afers Socials i Família i n’hi ha més de vuitanta centres repartits per tot el territori. Tenen el seu àmbit d’actuació en els infants dels 0 a 6 anys i s’actua de forma ambulatòria, per demanda familiar o derivats des de sanitat, educació o serveis socials. L’atenció és pública, gratuïta i universal.

El CDIAP de Sant Boi va ser fundat l’any 1985. Compleix 30 anys al costat de les famílies ajudant la primera infància en l’atenció precoç. L’objectiu és donar resposta a les necessitats que puguin tenir els infants amb trastorns en el seu desenvolupament (físic, psíquic o sensorial) o que es trobin en situació de risc.

Per celebrar aquest aniversari el pròxim 15 d’abril, hi haurà una jornada dirigida a professionals. L’activitat es desenvoluparà en el Casal L’Olivera (Plaça Montserrat Roig, 1. Sant Boi de Llobregat) i començarà a les 9.15 h. Després de la benvinguda i presentació de la jornada, a càrrec de Pilar Foz i Laura Font, es donarà pas a la conferència del metge psicoanalista Jesús Sebastián, amb el títol de “La atención a la primera infancia y la familia, una actualización”.

La jornada és gratuïta, hi ha places limitada. Podeu fer la vostra inscripció aquí i consultar els detalls de l’acte.

El CDIAP de Sant Boi atén les poblacions de Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i la Colònia Güell i està format per professionals de disciplines diferents com la neuropediatria, logopèdia, fisioteràpia, psicologia i treball social i desenvolupa la seva activitat en un marc multidisciplinari.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s