Butlletí del CID, núm. 19

9788494386831Ja podeu consultar el Butlletí del CID núm. 19

En aquest número destaquem el tema de la inserció laboral de les persones amb diferents capacitats, recordant que encara tenen dificultats per accedir al mercat de treball i que la seva aportació a les empreses pot ser molt valuosa.

Entre les recomanacions d’aquest tema:

El mercado potencial de las personas con discapacidad en España“. Manuel Alfaro Faus, i “Desarrollo de habilidades personales y sociales de las personas con discapacidad“. Cristina de Alba Galán

Recordant el Dia Internacional de la Síndrome de Down, la novetat ve de la mà de Jesús Flórez, Beatriz Garvía i Roser Fernández-Olaria amb l’obra “Síndrome de Down: neurobiología, neuropsicología, salud mental: bases para la intervención en el aprendizaje, la conducta y el bienestar mental“.

També posem a l’abast dels usuaris la nova edició del clàssic de Cliff Cunningham, “El síndrome de Down: una introducción para padres” ; i el llibre publicat per Pablo Pineda, “Niños con capacidades especiales“.

2527271Entre les pel·lícules que incorporem de novetats ressenyem la premiada “La teoria del todo“, basat en els primers anys de la vida del científic Stephen Hawkins, interpretat per Eddie Radymare, que va obtenir un Oscar al millor actor l’any 2014.

Hi ha més novetats que podeu descobrir accedint a la publicació.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s