Programa d’esport inclusiu de l’Ajuntament de Sant Boi

tenis cadiraL’Ajuntament de Sant Boi ha iniciat el “Programa d’esport inclusiu” amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva de les persones amb diversitat funcional, en igualtat de condicions que la resta de la població. D’aquesta forma es preveu millorar la qualitat de vida, afavorir els hàbits de vida saludable, la inclusió i la normalització social del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

Els serveis que s’ofereixen són:

  • Jornada Esport Inclusiu

Una celebració per a normalitzar i apropar diverses modalitats de pràctica esportiva adaptada a la ciutadania en general i localitzar persones amb diversitat funcional que vulguin fer alguna pràctica regular de qualsevol d’aquestes modalitats esportives.

  • Servei Terapèutic Adaptat

Fomentar la pràctica regular d’exercici físic amb un fisioterapeuta especialista en esport adaptat, que orienta, assessora, informa i supervisa de manera individual i personalitzada a les persones amb diversitat funcional física envers la pràctica esportiva més adient a les característiques de cada usuari/a. Poliesportiu La Parellada. Consulteu informació d’horaris.

  • Activitat multiesportiva

Projecte per a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional física i sensorial mitjançant un programa d’activitat física. Poliesportiu La Parellada. Consulteu informació d’horaris.

  • Ball inclusiu

Per a potenciar la creativitat i l’expressivitat de les persones participants desenvolupant la seva consciència corporal i ampliant la seva mobilitat i afany de superació. Casal de Barri de Marianao. Consulteu informació d’horaris.

Totes aquestes activitats van dirigides a persones amb diversitat funcional empadronades a San Boi de Llobregat  i es realitzaran en el Poliesportiu La Parellada o el Casal de Barri de Marianao. Les places són limitades.

A més es realitzarà assessorament i formació a entitats, equipaments locals i monitors esportius, que atenen necessitats de persones amb diversitat funcional.

Per a més informació de totes les activitats us heu de dirigir a:

  • Unitat d’Inclusió Social i Igualtat
  • Departament d’Esports

Edifici de Can Jordana
C/Ebre 27
Tel: 93 635 12 00
Ext: 424 (Unitat d’Inclusió Social i Igualtat)
Ext: 176 (Departament d’Esports)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s