Dia Internacional de la Discapacitat a Sant Boi de Llobregat: Activitats

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, a Sant Boi de Llobregat nombroses entitats, associacions, i espais a la ciutat acull o organitza diferents activitats. Us fem un resum d’algunes.

portada-llibre-mc3a0rius-serra20 de novembre a les 18h. L’elefant Mainú i l’amistat. Conte infantil i taller en llengua de signes. Lloc: Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

28 de novembre de 10 a 14h. Fira d’entitats. Torna la Fira d’entitats de persones amb discapacitats de Sant Boi on podeu trobar mostra i venda de treballs manuals, tallers i jocs per a infants, contes, ball en cadira de rodes i més per a que tothom gaudi d’aquest dia. Lloc: Plaça Catalunya.

2 de desembre a les 18:30h. Plans de futur, de Màrius Serra. Tertúlia literària sobre la novel·la que explica la vida de Ferran Sunyer un matemàtic català amb greu discapacitat que assolí prestigi internacional. Lloc: Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

cartell equilibri4 de desembre a les 18h. El milagro de Anna Sullivan. Projecció del clàssic d’Arthur Penn sobre la vida d’Helen Keller, sord-cega de naixement. Organitza Associació Equilibri. Lloc: Cal Ninyo.