Setmana de la diversitat funcional. Del 23 al 5 de desembre a la Biblioteca Josep Janés, Hospitalet

setmana diversitat funcionalLa Biblioteca Josep Janés se suma a la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i ha programat una sèrie d’activitats que es realitzaran del 23 de novembre al 5 de desembre.

Sota el títol comú de Setmana de la diversitat funcional us conviden a participar en els següents actes.

  • Del 23 de novembre al 5 de desembre. Infància i diversitat funcional. Exposició de contes, llibres per a mares, pares i mestres sobre la infància i la diversitat funcional.
  • 23 de novembre, a les 17:30h.Cinema infantil: Cuerdas, de Pedro García Solís (2013). La rutina de la Maria a l’escola es veurà alterada per l’arribada d’un nen molt especial. Aviat es convertiran en amics inseparables.
  • 24 de novembre, a les 10h. Xerrada: Prevenció de situacions abusives en l’àmbit de la discapacitatA càrrec de Laia Alamany, de la Fundació Vicki Bernadet. L’abús sexual i emocional a persones amb discapacitat, és un greu problema de salut pública que, com passa en la població en general, no està exempt d’importants dificultats en el seu abordatge
  • 27 de novembre, a les 18:30h. Cinema: Vides diverses. Produït per la Federació ECOM, el documental promou la vida independent de persones amb discapacitat mostrant a algunes que ja han pres les regnes de les seves vides i han desenvolupat un projecte de vida propi.
  • 2 de desembre, a les 18:30hRobòtica social i autisme: una realitat a casa nostra. Conferència a càrrec de Marcel Garcia. Els robots socials com a eina de treball amb nens amb autisme
  • 3 de desembre, a les 18h. Taller infantil: El missatge secret. A càrrec d’Irene Gálvez. La biblioteca ha rebut dos missatges secrets, t’atreveixes a desxifrar-los?
  • 4 de desembre, a les 17:30h. Cinema infantil: El cisne mudito, de Richard Rich (2001). Quan el petit cigne Louie surt de l’ou, aviat descobreixen que no pot parlar, la qual cosa és motiu de disgust per el seu irascible pare i la seva dolça mare.
  • 5 de desembre, a les 12h. Hora del conte: Les mil i una nits: la història de la Jamila, amb Elisabeth Ulibarri. De vegades l’amor fa posar nerviós, i aleshores, el cor batega, tot tremola, menges més del compte, i passen coses que no t’esperes.

Totes les activitats són gratuïtes i es realitzen a la Biblioteca Josep Janés de l’Hospitalet de Llobregat.

Podeu consultar tota la informació en la seva pàgina web