Jornada Salut Mental a Nou Barris, 6 i 7 de novembre

salut mental nou barrisEls dies 6 i 7 de novembre tindrà lloc les XV Jornades de Salut Mental a Nou Barris, sota el tema “Risc i vulnerabilitat en els col·lectius de la salut mental, l’exclusió social i la pobresa”.

Durant aquest dos dies hi ha programades diferents taules rodones a càrrecs de psiquiatres, psicòlegs, psicoanalistes, psicoterapeutes i altres experts per debatre els riscos de l’estigma i l’exclusió en la salut mental.

Les jornades estan organitzades per l’Associació de Famílies per la Salut Mental de Nou BarrisPodeu consultar aquí el programa complet.

L’activitat, que es realitzarà a la sala d’actes de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta (Pl. Carmen Laforet, 11), és d’entrada lliure.

Les Jornades coincideixen, enguany, amb un aniversari molt especial al districte: el del centenari de la posada en marxa, l’any 1915, de l’Institut Mental de la Santa Creu i Santa Pau. Promogut pel doctor Emili Pi i Molist i l’arquitecte Josep Oriol, l’Institut va ser un dels sanatoris més moderns i avançats del seu temps. L’exposició Un segle d’història compartida. 100 anys de l’Institut Mental que es pot veure a la Biblioteca de Nou Barris permet conèixer la seva història.