Jornada d’esport inclusiu 25 d’octubre a Sant Boi

cartell esport inclusiuSi us agrada l’esport, teniu una cita el pròxim 25 d’octubre, de 10 a 13 h, al Poliesportiu La Parellada (C. Mossèn Pere Tarrés, 35. Sant Boi de Llobregat)

L’esport és una activitat saludable i divertida que tothom hauria de practicar. La Jornada d’Esport  Inclusiu està adreçada al públic de totes les edats i és un dia en que es poden practicar esports adaptats per a totes les persones, independentment de l’estat o la condició física.

Els esports que es poden practicar són: basquet, boccia, bitlles, arts marcials, ciclisme, gos-teràpia, beisbol, pentatló modern, equinoteràpia, balls de saló, i altres activitats compartides que us faran passar un matí saludable i molt gratificant.

L’activitat és gratuïta i per poder participar cal inscriure’s abans.

Podeu formalitzar la vostra petició clicant aquí, des del dia 13 d’octubre fins al 22 d’octubre.  Les places són limitades i per això l’accés s’establirà per ordre d’inscripció.

I no us preocupeu, en cas de pluja l’activitat no s’anul·larà, sinó que es realitzarà a l’interior del Poliesportiu, on els esports que es podran practicar s’ajustaran a l’espai.

Si necessiteu servei de llenguatge de signes o teniu alguna altra necessitat d’accessibilitat, envieu un correu electrònic a programadiscapacitats@santboi.cat, amb un mínim de 48 hores d’antelació.