Google desestima fer un Doodle pel Dia Mundial de la Salut Mental

This logo was created as a refresh of the original Google logo. It was a collaboration between the designers Jon Wiley and Micheal Lopez. Valuable feedback was provided by Jamie Divine, Susan Shepard, Margaret Stewart, Michael Leggett, Nundu Janakiram, Marissa Mayer, Larry Page, and Sergey Brin.

S’ha tancat la recollida de signatures per demanar a Google que faci un doodle pel dia mundial de la salut mental.

En aquest enllaç podeu llegir els motius que ha donat als organitzadors.

 

 

 

El 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. L’objectiu és sensibilitzar la població i fer visible les persones que pateixen algun tipus de malaltia mental per tal de rebre suport social i recordar a les institucions, socials i  sanitàries que cal tota l’ajuda possible per tal de no caure en discriminacions i defensar els drets dels malalts.
En una altra entrada t’expliquem amb més detall les entitats que estan treballant en salut mental i les activitats que es realitzaran al llarg del mes d’octubre.
En aquesta ocasió volem destacar la crida que es fa des de la Confederació Salut Mental Espanya per tal de demanar a Google un Doodle pel Dia Mundial de la Salut Mental que ajudi a difondre el missatge contra l’estigma de la salut mental.

La Companyia Google fa servir el terme “doodle” per designar les imatges de la seva pàgina principal i que fan al·lusió a esdeveniments especials.

Podeu signar la vostra petició en aquest enllaç.