Capacitados, segona temporada a La 2

2a-temporada-de-la-serie-capacitados_referenceEl passat mes de maig ha començat la segona temporada de “Capacitados”, una sèrie de Televisió Espanyola, que s’emet a La 2, els dissabtes a les 15 h.
A la sèrie personatges famosos es posen a la pell de persones amb discapacitat i desenvolupen una jornada laboral normal.
El programa trenca prejudicis sobre la discapacitat i fa visible els reptes que superen les persones en el seu dia a dia.
Els famosos participants com Judith Mascó, Javier Mariscal, Hugo Silva, Juan Carlos Ferrero, entre altres, que col·laboren en aquesta segona temporada, han viscut tota una jornada laboral amb un tipus de discapacitat. D’aquesta manera es dóna visibilitat, dins de la normalitat, a persones amb discapacitat amb el seu talent, els reptes, i la superació de totes elles.
La sèrie està produïda per Devon, per FSC Inserta, amb patrocini de Fundació Once; compta a l’ajuda del Fons Social Europeu, dins del Programa “Port Talento” per a la formació i treball de persones amb discapacitat.
Es poden veure tots els programes de la primera i segona temporada a través de Televisió a la carta i més informació a la web oficial de “Capacitados”.