Mente, encuéntrame. Presentació de llibre 22 d’abril a la Biblioteca

El pròxim 22 d’abril a les 18:30h es realitzarà a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer rosa del hoyola presentació del llibre Mente, encuéntrame: dos meses y medio en la vida de una Autista, de la jove autora Rosa del Hoyo Pérez.

Rosa del Hoyo Pérez ha estudiat Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i el Grau Professional de violí i piano. Ha treballat com a avaluadora de qualitat de titulacions universitàries. Ha participat en projectes de Ràdio Nikosia i és membre de “Activament” on ha escrit articles pel blog de l’entitat sobre les seves experiències com a persona amb autisme. Ha format part de l’Associació Asperger Catalunya i és una lluitadora incansable contra l’estigma en la salut mental.

En aquest llibre l’autora ens relata en primera persona com és la vida d’una jove diagnosticada d’espectre autista i que ha tingut un llarg recorregut en diagnòstics psiquiàtrics i tractaments diversos. Rosa lluita per ser ella mateixa i ens descriu amb gran sensibilitat els seus pensaments i les seves reflexions sobre la vida.

L’activitat estarà presentada per Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, i comptarem amb la presència de: Rosa del Hoyo Pérez, autora del llibre; Asunción Pié Balaguer, Professora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC);  i Joan Miret, de Miret Editorial.

Organitza Clúster de Salut Mental de Catalunya.