AEFT, 20 anys donant suport a les persones amb discapacitat intel·lectual

integração2L’Associació Espanyola de Fundacions Tutelars (AEFT) celebra el seu 20è aniversari aquest any 2015. Durant aquestes dues dècades l’associació ha treballat en i pel reconeixement i la defensa dels drets i els interessos de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’AEFT, que forma part de FEAPS (Confederació Espanyola d’Organitzacions a favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual o del Desenvolupament) té com a objectiu sumar esforços de les Fundacions Tutelars amb la finalitat de millorar i optimitzar els recursos necessaris per a la realització de les seves funcions en l’exercici de la tutela de persones amb discapacitat intel·lectual, la capacitat de la qual ha estat modificada o revisada judicialment. Aquesta entitat treballa per a millorar la qualitat de vida d’aquestes persones i per a la seva inclusió en la societat com a ciutadans de ple dret.

Al llarg de l’any 2015 l’AEFT realitzarà diferents activitats. L’acte central serà el «X Encuentro de Voluntarios Tutelares» que tindrà lloc a Madrid i que té previst comptar amb la participació de més de 150 persones.

En aquest enllaç podeu accedir a l’entrevista, sobre la modificació de la capacitat jurídica, que li van fer al Sr. Torcuato Recover, asesor d’AEFT en el programa “Para todos la 2”, de TVE el passat 27 de març.