Exposició d’artistes diagnosticats amb TEA. CaixaForum Barcelona

ES Jo veig coses que tu no veus 1 #486959818Jo veig el que tu no veus: una gràfica de l’autisme. Una exposició que ens aproxima a la creativitat de persones diagnosticades amb TEA.

Al centre CaixaForum Barcelona, del 4 de febrer al 24 de maig de 2015, tindrà lloc aquesta exposició singular que reuneix un conjunt d’obres d’artistes amb TEA de l’associació alemanya AKKU, que dóna suport als creadors d’aquest col·lectiu. Al costat d’aquestes obres, treballs de persones amb TEA del nostre país. Les procedències socials i el background cultural passen aquí a un segon pla i emergeixen concepcions compartides, una visió que és comú, però cada artista amb la seva creativitat, la seva imaginació i el seu món propi.

Al voltant de l’exposició s’han organitzat diferents activitats paral·leles per apropar-nos al món de l’art vist sota els ulls de les persones amb autisme.

Un món invisible, cicle de projeccions de documentals amb els títols: ¿Qué tienes debajo del sombrero?”; “Mary and Max” i “Poca vergonya”

El cicle de conferències  “Un altre imaginari. Creació plàstica i autisme”. A més de taules rodones i tallers de dibuix i pintura.

Al web:

  • Teadmiro. Pàgina d’Autismo Burgos i Fundació Orange que mostra la manera diferent de veure, estar i pensar el món a través de diferents obres de persones amb TEA.