ILUNION, la nova marca d’ONCE i la seva Fundació

ilunion  catalaILUNION és el grup empresarial socialment responsable de l’ONCE i la seva Fundació. És líder a l’estat espanyol en la inclusió laboral de persones amb discapacitat i és referent en la prestació de serveis.

El grup va ser presentat el passat mes de novembre i va llançar una campanya publicitària forta present en els mitjans de comunicació.

Ilunion és un model únic que ha fet del treball de les persones amb discapacitat signe d’identitat corporativa i un exemple de què l’economia social és possible.

Ilunion compta amb un planter de treballadors de 28.561 persones, a tota Espanya, de les quals 33% tenen alguna discapacitat. El 60% són dones (16.827) i més de 2500 són persones menors de 30 anys.

La marca Ilunion té com a objectiu oferir als seus clients l’excel·lència professional unida al compromís social i està present en els sectors més competitius de l’economia a través de 50 línies de negoci diferents estructurades en cinc grans àrees: serveis integrals; soci sanitari; consultoria; turisme, viatges i oci; i comercialització.

Les seves línies de negoci estan repartides en més de 500 centres de treball de tota la geografia estatal, la qual cosa li permet establir arrelaments en zones on és complicat que les persones amb discapacitat aconsegueixin feina.

Amb els valors que marquen l’ONCE des de la seva creació ja fa 76 anys i del testimoni de la seva Fundació, Ilunion suma la Il·lusió, la unió i la Solidaritat per fer real el projecte empresarial social i responsable capaç d’aportar riquesa i crear llocs de treball per a persones amb discapacitat.