Cluster Salut Mental Catalunya: novetats a l’agenda

Cluster Salut Mental Sant BoiEl mes de gener el Cluster de Salut Mental de Catalunya, vinculat a Sant Boi de Llobregat, té dues cites importants.

  • “Who is who” del Cluster de Salut Mental de Catalunya. Aquesta serà la primera cita i tindrà lloc el pròxim  dijous 22 de gener, a les 9.30 hores. Aquesta trobada consisteix en una sessió de presentació dels membres dels integrants del Cluster de Salut Mental de Catalunya, així com d’empreses, entitats i institucions interessades en formar-ne part. La trobada “Who is who” tindrà lloc a la seu d’Acció (Passeig Gràcia, 129, de Barcelona).

 

  • Renovació de la Junta Directiva del Cluster de Salut Mental de Catalunya. El dia 29 de gener a les 18 hores. Ja fa dos anys de la constitució del Cluster de Salut Mental de Catalunya i arriba el moment de renovar la Junta Directiva. L’aprovació es farà en l’assemblea del dijous 29 de gener de 2015, a les 18 hores, al Palau de Mariano (Pg. del President Josep Tarradellas, 25). Dins el procés electoral, s’estableixen dos sistemes d’elecció: la presentació de candidatures conjuntes i la presentació individual.