Krups!!! teatre solidari amb la salut mental

krups_cartell_sant_boiAvui, divendres 24, a les 21 h a Can Massallera es representarà l’obra Krups!!!, teatre solidari a càrrec de la companyia Bernat Group, grup de teatre amateur format per professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Krups!!!, és una adaptació a partir de “Glups” peça fonamental del teatre de Dagoll Dagom, representada a partir de 1983, que es basa en diversos textos del dibuixant francès Gérard Lauzier.

Els fons recaptats a través de la venda d’entrades es donaran a “Torrents d’Art”, una iniciativa que relaciona la creació artística amb la salut mental i que lluita contra l’estigma que continua acompanyant les malalties mentals. “Torrents d’Art” organitza tallers de producció artística, exposicions i cursos d’expressió creativa; tots ells destinats a persones que pateixen algun trastorn mental. El projecte col·labora amb escoles i associacions juvenils i es divulga a universitats i escoles per a explicar experiències i sensibilitzar sobre l’estigma i facilitar l’empoderament. Les persones que participen a ‘Torrents d’Art’ tendeixen a recuperar el sentit de pertinença a la comunitat.

Les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a Can Massallera (T. 93 654 89 50 · c/Mallorca, 30. Sant Boi de Llobregat).

Totes les persones que no puguin assistir a l’obra, poden col·laborar amb el projecte fent un donatiu a la “Fila 0” al següent número de compte corrent (IBAN): ES94 2100 0117 9102 0045 7506

Recordeu la cita, avui divendres a les 21h. Sala d’actes de Can Massallera (c/ Mallorca, 30. Sant Boi de Llobregat)