III Cinefòrum Salut Mental

cineforum equilibriL’Associació Equilibri de Sant Boi de Llobregat organitza per tercer any consecutiu el Cinefòrum Salut Mental.

L’edició d’aquest any començarà el dia 23 d’octubre. Dins del marc de les  IV Jornades de Salut Mental i Cultura per la Inclusió, que es dedica aquest any al “cinema i la salut mental”, es realitzarà la projecció de la pel·lícula Solo de Vicente Rubio.

El programa complet és el següent:

En el marc de la Jornada Interseccions.

Solo de Vicente Rubio. Documental que mostra el pas del seu director per la malaltia de l’esquizofrènia. Col·loqui posterior a càrrec del Sr. Josep Badia, psicòleg del Centre de Dia de l’Hospital Benito Menni. 23 d’octubre a les 18:30h. Cal Ninyo. Carrer Major, 43. Sant Boi de Llobregat.

En el marc del Dia Internacional contra la violència masclista

Sólo mía de Javier Balaguer.  Col·loqui posterior a càrrec del Dr. Josep Moya, coordinador científic de OSAMCAT, Observatori de Salut Mental de Catalunya. 21 de novembre a les 18:30h. Cal Ninyo. Carrer Major, 43. Sant Boi de Llobregat.

En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Intocable d’Oliver Nakache i Eric Toledano. Philippe és un ric aristòcrata vidu que contracta a Driss, un noi negre dels suburbis, que ha estat fa poc condemnat a sis mesos de presó, perquè el cuidi després de quedar tetraplègic en un accident de parapent. Col·loqui posterior a càrrec del Dr. Josep Moya, coordinador científic de OSAMCAT, Observatori de Salut Mental de Catalunya2 de desembre a les 18:30h. Biblioteca Jordi Rubió i  Balaguer. Carrer Baldiri Aleu 6-8, Sant Boi de Llobregat.

Les activitats  són gratuïtes i no cal fer inscripció prèvia. Hi ha limitació d’entrada segons l’aforament de les sales.