LAC: Laboratori d’Art Contemporani del 26 de setembre al 2 de novembre

lac1El Laboratori d’Art Comunitari de Sant Boi reinterpreta el Barroc i el segle XVIII en clau contemporània.

Artistes, escolars, persones amb malalties mentals, gent gran i nova ciutadania han participat en aquest projecte comunitari. Els resultats es podran veure al Museu de Sant Boi (Can Barraquer, Can Torrents i les Termes Romanes) i el Centre d’Art Can Castells del 26 de setembre al 2 de novembre, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni.

El projecte LAC aporta una mirada alternativa i innovadora als espais del patrimoni històric i cultural de Sant Boi. Les propostes creatives d’aquesta edició s’inspiren en el s. XVIII i la commemoració del Tricentenari i els fets de 1714 i reinterpreten en clau contemporània diferents àmbits de la vida d’aquell segle.

En aquest projecte de l’Ajuntament de Sant Boi han participat 21 artistes de diferents països i col·lectius com la Llar d’Avis Sant Josep, el complex assistencial Benito Menni, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Esplai Eixida, el Grup d’Alfabetització de Dones de Sant Boi, els pretallers de fusteria i serigrafia i el taller de treballs manuals de l’Ajuntament, la Fundació Cassià Just, alumnes del Taller d’art del Centre d’Art Can Castells, l’Escola Eina, artistes de carrer del complex assistencial Benito Menni, les presons Model i Quatre Camins i la Llar Nova Esperança.

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.