Tercer informe Discapacitat i Família

familia -DiscapacidadLa Fundació Adecco ha elaborat el Tercer Informe Discapacitat i Família, amb l’objectiu de realitzar una aproximació a la situació de les famílies que tenen persones amb discapacitat a la llar, així com identificar les seves preocupacions, les necessites i les demandes. Les conclusions de l’informe es prenen del resultat d’una enquesta realitzada a 500 famílies residents a Espanya.

Algunes de les dades més rellevants de l’informe són:

  • Les famílies amb fills amb discapacitat inverteixen una mitjana de 400 euros mensuals en teràpies i tractaments específics.
  • El 58% de les famílies enquestades viuen amb un sol salari, ja que un dels dos pares decideix quedar-se a casa per tenir millor cura de la persona amb discapacitat.
  • El 59 % dels pares pensen que els seus fills amb discapacitats no trobaran mai feina per culpa dels prejudicis de la societat i de les empreses.
  • L’informe finalitza amb el desig, per part de les famílies, de què la societat sigui més sensible a aquesta realitat i amb la demanda d’un major recolzament per facilitat la vida d’aquestes persones i que l’educació i el món laboral siguin més inclusius